Inaugurare Cantina sociala

statuie2CANTINAcantina-soc

 

 

 

 

 

Cantina sociala “Protopop Aurel Munteanu” din Huedin a fost deschisa duminica, 31 mai 2009, printr-o sarbatoare. La ora 9 a inceput slujba in aer liber la sediul Protopopiatului ortodox roman Huedin, de catre parintele Protopop Dorel Puscas. Cei 250 de oaspeti prezenti s-au bucurat de cadrul festiv, cu multe personalitati. Parintele Episcop Vasile Somesanul si Protopopul de Huedin i-au indemnat pe credinciosii prezenti sa traiasca cu dragoste in aproapele lor cu ajutorul si puterea lui Dumnezeu.

Biserica a fost prima institutie care acum multi ani a construit spitale, scoli si alte asezaminte, in beneficiul celor nevoiasi. A stiut ce era necesar si a facut mult. Si in zilele noastre au ramas foarte multe de facut in acest sens.
Cu deschiderea acestei cantine sociale s-a mai facut un pas in ajutorarea celor in nevoi. Cantina sociala a fost ridicata si deschisa cu colaborarea unor sponsori din Elvetia si prin neobositul angajament al al presedintelui Asociatiei Umanitare HILF-RO, Hanspeter Adank. Toti acesti sponsori, fie de peste hotare sau din imprejurimile Huedinului, firme, asociatii sau voluntari, merita consideratia si multumirile noastre.